Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


image

Kompetenscenter Vi finns där för dig

Hill-Rom och Liko erbjuder ett rikstäckande nät av Kompetenscenter för att alltid finnas nära våra kunder, oavsett var de befinner sig i Sverige.

I ett Kompetenscenter finns en unik klinisk kompetens hos våra arbetsterapeuter, sjukgymnaster och sjuksköterskor. Här finns också bred teknisk kunskap i form av våra auktoriserade servicetekniker. Dessutom kan Hill-Rom Liko Kompetenscenter, genom smarta finansierings- och logistiklösningar, underlätta administrationen för dig som kund.

Kort sagt ger Hill-Rom och Liko dig som kund maximal tillgång till marknadens bredaste utbud av lösningar inom området för lyft, vård och förflyttning av patienter – och den djupaste kompetensen inom området.

Vilka av de tjänster som Hill-Rom Liko Kompetenscenter erbjuder, som du väljer att använda är helt beroende på de individuella behoven i din organisation. Kontakta ditt närmaste Kompetenscenter för att veta mer.


Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.