Söker...
Stäng sökfönster

Sökresultat › [ ] Du kan fortsätta skriva om du vill begränsa sökningen


Guider för att välja rätt lyftsele

Likos interaktiva LyftselsguideSM har snabbt blivit ett populärt verktyg för att välja rätt lyftsele. Nu erbjuder vi ytterligare två praktiska verktyg som ger dig mer kunskap, en Materialguide och en Storleksguide. Det har aldrig varit enklare att välja rätt lyftsele.

Vid val av lyftsele är det flera faktorer som spelar in, Lyftselsguiden väger in alla de uppgifter du tillhandahåller och ger förslag på de bästa valen. Att Liko har världens bredaste utbud av lyftselar gör att vi löser de flesta förflyttningssituationer för de flesta patienter med lyftselar från vårt standardsortiment.
Gå till Lyftselsguiden »

Att välja material är en viktig länk i kedjan när man ska välja lyftsele. Våra lyftselar görs i olika material som vart och ett har sina speciella egenskaper och fördelar.
Gå till Materialguiden »

Att ha rätt storlek på lyftselen är inte bara en fråga om komfort utan är också av största betydelse för säkerheten i lyftet.
Gå till Storleksguiden »

Tänk på att dessa guider enbart ger en vägledning och inte ersätter en individuell utprovning. Kontakta gärna ditt närmaste Kompetenscenter för rådgivning.

Från allra första början har omtanken om dem vi utvecklar våra produkter för varit vår viktigaste ledstjärna.

Vår affärsidé speglar våra visioner i vår dagliga verksamhet - att ständigt förbättra livskvaliteten för brukare och vårdpersonal världen över.